0528 - 522 169
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Deel 3 van 3: Groene Uitvaartkist “De Populier”

Gedurende de komende maanden ontvangt u van ons een drieluik met het verhaal van de Groene Uitvaartkist. Elke maand belichten wij één van de drie Groene Uitvaartkisten (“De Den”, “De Beuk” en “De Populier”). Deze Groene Uitvaartkisten zijn gemaakt van Hollands hout afkomstig uit de bossen van Staatsbosbeheer. Ze zijn met zorg gemaakt door DZU Uitvaartkisten in Apeldoorn.

In dit 3e deel van het drieluik belichten wij “De Populier”. Deze bijzondere uitvaartkist, met een eenvoudig doch krachtig ontwerp, is gemaakt van massief Hollands populierenhout. Deze kist past uitstekend in een Groene Uitvaart en wordt ook op alle natuurbegraafplaatsen geaccepteerd.

In dit 3e deel van het drieluik belichten wij "De Populier". Deze bijzondere uitvaartkist, met een eenvoudig doch krachtig ontwerp, is gemaakt van massief Hollands populierenhout.

Groene Uitvaartkist “De populier”

Interessant om te weten

de populier

De populier is een combinatie van opbaarplank en kist ineen. De deksel wordt door middel van een luchtsluiting (sponning) op het opbaarplateau geplaatst. De opbaarplank is ook los te verkrijgen. Er kan optioneel een wade worden bijgeleverd.

  • Massief Nederlands populier
  • Twee lange grepen van populieren hout
  • Trapezium vorm
  • 100% biologische katoenen zijwandbekleding
  • Gewatteerd katoenen dekentje
  • Kussensloop met vulling van biologische maisvlokken

* De katoenen bekleding kan optioneel worden vervangen voor een linnen versie die voldoet aan het GreenLeave keurmerk.

“De populier” in beeld

De populier is een combinatie van opbaarplank en kist ineen. De deksel wordt door middel van een luchtsluiting (sponning) op het opbaarplateau geplaatst. De opbaarplank is ook los te verkrijgen. Er kan optioneel een wade worden bijgeleverd.

Concept

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een begrafenis of crematie verzorgt door Uitvaartzorg Salland? En weten wat de kosten zijn voor een persoonlijke uitvaart? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken. Ik kom geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Neem dan even contact op met Uitvaartzorg Salland.