0528 - 522 169
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Keuzevrijheid van uitvaartverzorger

Keuzevrijheid van uitvaartverzorger – Vorig jaar tijdens de uitvaartbeurs in “de Schakel” heb ik met meerdere mensen gesproken over de uitvaartverzekering die men heeft. Veel van deze mensen dachten dat ze de verzekering moeten bellen bij een overlijden en dat de uitvaart verzorgt moet worden door de verzekering. Dit is niet juist!

Vorig jaar tijdens de uitvaartbeurs in "de Schakel" heb ik met meerdere mensen gesproken over de uitvaartverzekering die men heeft. Veel van deze mensen dachten dat ze de verzekering moeten bellen bij een overlijden en dat de uitvaart verzorgt moet worden door de verzekering. Dit is niet juist!

Verzekeringspolis

Op veel polissen staat dat u bij overlijden contact op moet nemen met de verzekeraar of de uitvaartonderneming waar zij afspraken mee hebben. Wat veel mensen niet weten is dat iedereen keuzevrijheid van uitvaartverzorger heeft. Ongeacht waar de verzekering is afgesloten. Ook als je aangesloten bent bij een begrafenisvereniging mag je zelf kiezen welke uitvaartverzorger de uitvaart regelt en begeleidt. Kijk wel altijd onder welke voorwaarden dit kan. Zo kan het zijn dat een verzekeraar een bepaald percentage van de verzekerde som uitkeert. Vaak hoeft dit geen probleem te zijn om een goed verzorgde uitvaart te regelen. En er zijn begrafenisverenigingen die prijsafspraken hebben met begrafenisondernemers en slechts een gedeelte uit keren.

Op veel polissen staat dat u bij overlijden contact op moet nemen met de verzekeraar of de uitvaartonderneming waar zij afspraken mee hebben. Wat veel mensen niet weten is dat iedereen keuzevrijheid van uitvaartverzorger heeft.

Wilt u exact weten wat de kosten van een uitvaart zijn laat dan verschillende begrotingen maken. Ook door de gecontracteerde uitvaartverzorger. Want het hoeft namelijk niet zo te zijn dat u duurder uit bent bij uitvaartverzorger van u keuze. Ook Uitvaartzorg Salland kan geheel vrijblijvend een begroting opstellen.

Keuzevrijheid van uitvaartverzorger

Ook in Hardenberg en omgeving krijgt u steeds meer keuze in uitvaartondernemers. Voor u als consument is het fijn dat u altijd kunt kiezen voor een ondernemer die bij u past. Het staat u vrij om ook kennis te maken met mij, Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland of één van mijn andere collega ondernemers in Hardenberg en omgeving. We hebben elk onze eigen manier van werken. En dat is goed; ieder mens is namelijk uniek, zowel de consument als de ondernemer.

Wat heel belangrijk is: zoek/kies een uitvaartverzorger die bij je past!

Het staat u vrij om ook kennis te maken met mij, Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland

Kapitaalverzekering

Als u altijd wilt weten waar u aan toe bent wat betreft het verzekerde bedrag en u wilt keuzevrijheid van uitvaartverzorger, dan is een kapitaalverzekering een goede keus.
Met een kapitaalverzekering krijgen de nabestaanden het geldbedrag uitgekeerd dat staat vermeld op de polis. Het verschilt per uitvaartverzekering of de nabestaanden het geld kunnen innen of dat alleen de uitvaartondernemer dat kan doen. Als het bedrag van de polis toereikend is voor de nota, is daarmee de rekening van de uitvaart betaald. Als het uitgekeerde bedrag te laag is moet u bij betalen. Met een kapitaalverzekering bent u vrij in de keuze van de uitvaartondernemer.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een begrafenis of crematie verzorgt door Uitvaartzorg Salland? En weten wat de kosten zijn voor een persoonlijke uitvaart? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken. Ik kom geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Neem dan even contact op met Uitvaartzorg Salland.