0528 - 522 169
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaartverzekeraar Nuvema overgenomen

Lifetri Groep neemt uitvaartverzekeraar Nuvema over

Hilversum, 14 september 2018 – Lifetri Groep neemt Nuvema over. Nuvema is een uitvaartverzekeraar met circa 185.000 polishouders in Nederland. Na de overname wordt de naam van de onderneming gewijzigd in Lifetri Uitvaartverzekeringen (Lifetri), onderdeel van Lifetri Groep. Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Nuvema is een gerenommeerde natura uitvaartverzekeraar die sinds 1959 actief is. De onderneming is onafhankelijk en biedt verzekerden een vrije keuze in de uitvaartverzorger. Bij Nuvema werken momenteel circa 50 mensen, die in dienst zullen komen van Lifetri Uitvaartverzekeringen.

De rechten van de polishouders blijven na de overname volledig behouden en beschermd.
Lifetri Groep neemt Nuvema over van Conservatrix Groep S.à.r.l.. Tegelijkertijd wordt het herverzekeringscontract met Heco Reassurantie S.A. beëindigd, wat resulteert in een sterke, solvabele onderneming. De merknaam Nuvema zal op termijn worden gewijzigd in Lifetri Uitvaartverzekeringen. Lifetri staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

nuvema

Wat betekent dit voor u?

Bovenstaand bericht valt te lezen op de website van Uitvaartverzekeraar Nuvema. Ook in Hardenberg en omgeving zijn veel mensen verzekerd via deze verzekeraar. En ook wij komen polissen van hen tegen. Op veel polissen staat dat u bij overlijden contact op moet nemen met Uitvaartverzorging Vasse of Begrafenisonderneming Vasse. Dit is dus niet waar; zoals zij zelf schrijven zijn zij onafhankelijk en bieden ze verzekerden een vrije keuze in de uitvaartverzorger.

Meer ondernemers, meer keuze

Ook in Hardenberg en omgeving krijgt u steeds meer keuze in uitvaartondernemers. Voor u als consument is het fijn dat u altijd kunt kiezen voor een ondernemer die bij u past. Dat kan uiteraard Uitvaartverzorging Vasse zijn. Maar het staat u vrij om ook kennis te maken met mij, Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland of één van mijn andere collega ondernemers in Hardenberg en omgeving. We hebben elk onze eigen manier van werken. En dat is goed; ieder mens is namelijk uniek, zowel de consument als de ondernemer.

Nu is het zo dat de tijden veranderen en ik ben benieuwd wanneer er een nieuwe naam komt of er ook nieuwe polissen komen met daarop de tekst; u bent vrij om een uitvaartverzorger te kiezen die bij u past. Want ik ben van mening dat u als familie centraal staat. Daarom mag u tegen mij, na een kennismaking, altijd zeggen dat u voor een collega van mij kiest. De keuze is aan u!

Erik Janssen, september 2018

Bron: NUVEMA