0528 - 522 169

Ervaringen

Heeft u de behoefte om uw ervaring te delen, dan kan dat. Laat uw ervaring achter via het formulier onderaan de pagina. Dan wordt deze op de website geplaatst.

"Toen wij wisten dat mijn man nog maar kort te leven zou hebben, hebben wij samen heel bewust gezocht naar een kleinschalige onderneming op uitvaartgebied en kwamen zo via een kleine omweg terecht bij jou, Wendy. Met zijn drieën hebben wij vóór zijn overlijden de uitvaart van mijn man geregeld en dat heeft op ons beiden een onuitwisbare indruk gemaakt. De afscheidsbijeenkomst was warm en persoonlijk, precies zoals wij het ons voorgesteld hadden. Al onze wensen zijn met veel respect door jou opgevolgd. De te regelen zaken werden ons uit handen genomen, zodat wij ons in alle rust konden voorbereiden op het einde van het leven van mijn man. Mijn woorden van diepgemeende dank over de wijze waarop je ons begeleid hebt, zijn dus absoluut ook van hem afkomstig."

Anna Verbrugge  -  Fluitenberg

"Wij zijn dankbaar dat we na het plotseling overlijden van onze moeder, in contact mochten komen met Uitvaartzorg Drenthe. Wij hebben Wendy ervaren en gewaardeerd als warm en betrokken, laagdrempelig, zorgvuldig en professioneel. Zij is voor ons een geweldige steun geweest tijdens deze moeilijke periode. Bedankt Wendy, jij hebt een belangrijke rol gespeeld in een mooi en waardig afscheid van onze moeder. "

Harmke, Obbe, Emmie en Grietje  -  Hoogeveen

"Beste Wendy, Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de rust en geregel in een voor ons hectische week….Zou bijna zeggen …voor herhaling vatbaar…Een absolute aanrader….Dank!"

Sandra  -  Hoogeveen

Wilt u uw ervaring met ons delen?

Deel ervaringen