0528 - 522 169

Financiën

Financiën – Zoals alle dingen in het leven kost ook een uitvaart geld. Maar hoeveel een uitvaart kost hangt helemaal af van keuzes die gemaakt worden. Omdat ieder mens uniek is, is ook iedere uitvaart uniek. Dat maakt het regelen van een afscheid tot maatwerk. Daarom staan er bewust geen tarieven en pakketten op de site. Naar aanleiding van uw wensen en keuzes is het mogelijk om vooraf een begroting te maken. Dan weet u precies wat de kosten zijn voor een persoonlijke uitvaart. Hier zijn geen kosten aan verbonden en is geheel vrijblijvend.

Om u wat meer inzicht te geven in de financiële kant van een uitvaart leest u in het menu hiernaast een korte uitleg over de 2 meest voorkomende uitvaartverzekeringen en uitleg over een uitvaartdeposito. Ook vindt u informatie over de werkwijze van begrafenisverenigingen. En tot slot kunt u lezen hoe een factuur is opgebouwd.

Wist u trouwens dat, ongeacht waar u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, u vrij bent in de keuze voor een uitvaartondernemer? U bent niet gebonden aan uw verzekeraar.

Het maakt niet uit waar, hoe en of u verzekerd bent.
Uitvaartzorg Drenthe is er voor u.

financiën

Heeft u vragen?

Neem contact op