0528 - 522 169

Wat kost een uitvaart?

Wat kost een uitvaart? – De kosten voor een uitvaart hangen helemaal af van de keuzes die u maakt. Een begrafenis is bijvoorbeeld duurder dan een crematie.  Klik hier om te zien hoe een rekening tot stand komt en waar u voor betaalt.

Om een uitvaart te kunnen bekostigen kunt u een verzekering afsluiten. Dit kan een verzekering zijn als aanvulling op geld wat u al opzij heeft gelegd of een verzekering om de gehele uitvaart te bekostigen. Laat u goed voorlichten door de verzekeringsadviseur welke kosten wel en niet gedekt zijn. Het beste kunt u kiezen voor een verzekering waarbij u vrijheid behoudt om zelf een uitvaartverzorger te kiezen.

Ook wanneer u een beperkt budget heeft wil ik met u mee denken wat de mogelijkheden rondom een uitvaart voor u zijn. Er is vaak nog veel mogelijk.

Wat kost een uitvaart? – De kosten voor een uitvaart hangen helemaal af van de keuzes die u maakt. Een begrafenis is bijvoorbeeld duurder dan een crematie.

Andere kosten

Naast de kosten van de uitvaart moet u ook rekening houden met de kosten van de aanschaf van een graf- of urnmonument. Daarnaast kunnen er bijkomende kosten gemaakt zijn in het ziekenhuis of hospice.