0528 - 522 169

Over Wendy van der Hoek

Mijn naam is Wendy van der Hoek van Uitvaartzorg Drenthe in Hoogeveen en ik vertel u graag eerst hoe ik terecht kwam in de uitvaartzorg. Mijn loopbaan begon in het onderwijs, waar ik werkte als leerkracht op een basisschool. Toen ik een opleiding tot Verlies- en rouwbegeleider ging volgen was dat meer bedoeld om mijn kennis uit te breiden op dit gebied dan dat ik graag van baan wilde veranderen. Na een aantal jaren kwam echter wel de behoefte om meer met de opleiding te gaan doen. Zo rolde ik via via de uitvaartwereld in en sindsdien werk ik er met veel plezier.

Als ik dat tegen mensen zeg, kijken ze me soms een beetje vreemd aan. Plezier en uitvaartzorg? Hoe combineer je dat? Uiteraard beleef ik geen plezier aan het feit dat er iemand die u liefhad is overleden. Maar het maken van een afscheid dat past bij de overledene en bij u zorgt ervoor dat ik er plezier aan beleef om dit werk te mogen doen. Graag ben ik een steun en toeverlaat in tijden van verdriet. Dat wil ik ook graag voor u doen.
Ik hoop dan ook dat ik u mag leren kennen en dat we samen uw wensen rondom de uitvaart werkelijkheid kunnen laten worden.
Stelt u gerust al uw vragen, niets is raar.

Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd, kom ik graag met u in contact.
Belt u me op telefoonnummer: 0528-522169 of u mailt naar: wendy@uitvaartzorgdrenthe.nl

Wat u verder misschien nog wel wilt weten…

Samen met mijn man Wietse heb ik een gezin met 3 opgroeiende kinderen. Ze wonen allemaal nog thuis en dat betekent meestal een lekkere drukte maar ook zeker veel gezelligheid.
Wietse werkt als predikant in een kerkelijke gemeente en met hem kan ik altijd goed overleggen over de uitvaarten die ik mag verzorgen. Vanuit Hoogeveen zal ik als uitvaartverzorgster uw contactpersoon zijn voor de hele regio Drenthe. Samen met mijn collega Erik Janssen (Uitvaartzorg Salland) regel ik met liefde alle zaken die moeten worden georganiseerd voor de uitvaart en daarbij maakt het niet uit of u een begrafenis wenst of juist een crematie.
Zoals u ziet, houd ik erg van samenwerken. Niet alleen met mijn collega’s maar juist met u. Wilt u graag zelf helpen bij bijvoorbeeld de verzorging? Of wilt u samen met mij voor de rouwauto de straat uitlopen? Er is echt van alles mogelijk maar er is niets verplicht.

Ik hoop van u te horen……

Wendy van der Hoek

Wendy van der Hoek – van Tuijl

Heeft u vragen?

Neem contact op