0528 - 522 169

Adressenlijst

Een adressenlijst is iets vrij eenvoudigs maar heel belangrijk om klaar te hebben liggen. Het komt regelmatig voor dat nabestaanden geen actuele adressenlijst kunnen vinden met daarop adressen van familie, vrienden en kennissen waar een rouwkaart naar toe gestuurd moet worden. Het kan veel tijd in beslag nemen om de juiste adressen te vinden. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat mensen niet bereikt worden om op de hoogte gebracht te worden van het overlijden en om uitgenodigd te worden voor de uitvaart. Dit zou jammer zijn.

Help daarom uw nabestaanden en houd een lijst met adressen bij. Dit kan op uw pc, met een eenvoudig Excel-bestand, of door middel van een handgeschreven lijst. Vertel ook een naaste waar deze lijst te vinden is. Een handige plek om deze lijst te bewaren is de plek waar u ook de verzekeringspapieren bewaart. Deze papieren zouden eventueel aangevuld kunnen worden met het wensenboekje. Deze kunt u hier aanvragen.

Een adressenlijst is iets vrij eenvoudigs maar heel belangrijk om klaar te hebben liggen. Het komt regelmatig voor dat nabestaanden geen actuele adressenlijst kunnen vinden met daarop adressen van familie, vrienden en kennissen waar een rouwkaart naar toe gestuurd moet worden.