0528 - 522 169

Afscheidsfotograaf

Afscheidsfotograaf – Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De tijd tussen overlijden en de dag van de uitvaart is een drukke periode, waarin u veel beslissingen moet nemen. De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. En mensen herinneren zich veel dingen niet meer. Terwijl er vaak veel mooie dingen gebeuren.

U kunt het afscheid delen

Heeft u er wel eens over gedacht om van de uitvaart foto’s te laten maken? Mensen aarzelen soms als wordt voorgesteld om een afscheidsfotograaf in te schakelen. Achteraf zijn mensen blij dat er foto’s gemaakt zijn. Want het is wel een belangrijke dag die u samen met uw dierbaren hebt vormgegeven.

Via de foto’s kunt u de dag nog eens beleven. Het is dan ook mogelijk om uw ervaring te delen met mensen die niet aanwezig konden zijn op de uitvaart.

ilya uitvaartzorg salland

Een extra paar ogen

De afscheidsfotograaf loopt rustig rond en legt veel meer vast dan mensen zelf kunnen zien. Wie er allemaal geweest zijn, wat er achter de schermen gebeurt. De bloemen, de condoleance, het tekenen van het condoleanceregister, de rouwauto, de medewerkers, de kist. De fotograaf fungeert als een extra paar ogen.

afscheidsfotograaf ilya uitvaartzorg salland

Een professionele afscheidsfotograaf

Uitvaartzorg Drenthe heeft contacten met verschillende professionele afscheidsfotografen. Families die een professionele fotograaf inschakelen zijn daar heel blij mee. De foto’s helpen om de herinnering levend te houden en kunnen helpen bij de rouwverwerking.

Heeft u vragen?

Neem contact op