0528 - 522 169

Rouwdrukwerk

Rouwkaart – In nauwe samenwerking met Leavz Design kom ik in samenspraak met u tot een persoonlijke en unieke rouwkaart die aansluit bij wie en hoe iemand was. Dit kan met foto’s en afbeeldingen, maar dit is niet perse noodzakelijk.

Afscheid nemen doen we meer en meer persoonlijk en uniek

Vormgeven rouwkaart

Eén ding staat vast voor ons allemaal: ons blaadje valt een keer van de boom. En wanneer dat gebeurt staat de wereld even stil. In de dagen voor de uitvaart moet veel geregeld worden. De vormgeving van de rouwkaart hoort bij de eerste taken. De mensen moeten immers op tijd uitgenodigd worden om het afscheid bij te wonen.

rouwdrukwerk

Persoonlijk afscheid

Rouwdrukwerk – Meer en meer willen we een afscheid dat een afspiegeling is van het leven van de overledene en die past bij de nabestaanden. Leavz Design is gespecialiseerd in grafische vormgeving en levering van rouwdrukwerk rondom een afscheid. De vormgeving is in samenwerking met u op maat gemaakt waarmee u uw liefde en verbondenheid met het leven tot uiting kunt brengen. Leavz Design kijkt met veel zorg en betrokkenheid naar elk mens om uniek en persoonlijk maatwerk te kunnen leveren bij het vervaardigen van rouwdrukwerk. Om een mensenleven in beeld te kunnen vatten vereist enorme vakkundigheid.

Rouwdrukwerk - Velen bewaren een rouwkaart als tastbare herinnering. Daarom is het belangrijk dat er veel aandacht en zorg wordt besteed aan het maken van de rouwkaart.

Een tastbare herinnering biedt troost en steun

Tastbare herinnering

Velen bewaren een rouwkaart als tastbare herinnering. Daarom is het belangrijk dat er veel aandacht en zorg wordt besteed aan het maken van de rouwkaart. Dat gebeurt doorgaans na het overlijden maar kan ook al bij het leven. Het is heel bijzonder om beeldmateriaal en verhalen te mogen ontvangen uit eerste hand. Dat maakt een rouwkaart nog krachtiger en persoonlijker. Waardoor de tastbare herinnering ook aan extra betekenis wint.

Weerspiegeling persoonlijkheid

Niets is mooier dan de overledene terug te vinden op het moment dat de kaart in handen genomen wordt. Leavz Design zet zich in om tot een vormgeving te komen die een zorgvuldige weerspiegeling is van de persoonlijkheid van de overledene. Deze tastbare herinnering kan daardoor later ook troost en steun bieden aan de nabestaanden.

Een mooi gedicht of gepaste tekst bovenaan de rouwkaart. Het zegt soms zo veel. Met voorbeelden uit onze brochure kunt u tot een persoonlijke tekst komen voor op de rouwkaart.