0528 - 522 169

Rouwvervoer

Het is een heel bewuste keus om niet te werken met een eigen rouwauto voor de dag van de uitvaart. Omdat ieder mens uniek is wil ik graag aan u de keuze overlaten met welk vervoermiddel de laatste rit gemaakt wordt. Dat is de reden dat ik samenwerk met collega’s die het rouwvervoer verzorgen.

Aanbod

Hierdoor kan ik u de keuze geven over een groot aanbod van diverse rouwauto’s en volgauto’s. Deze zijn in diverse kleurstellingen aanwezig. Er zijn mogelijkheden in zwart en grijs en vandaag de dag zijn witte rouw- en volgauto’s ook weer in opkomst. Binnen deze keuzes zijn er uiteraard verschillende types vertegenwoordigd.

Maar er zijn ook bijzondere voertuigen zoals een Hotrod, Volkswagen T2 bus of een uitvaartbus. Daarnaast zijn er contacten met stalhouders met rouwkoetsen. En voor de motorliefhebbers is er de uitvaartmotor.

Speciaal vervoer

Bij het verlies van uw kind is er de mogelijkheid om uw kind naar zijn of haar laatste rustplaats te brengen met een speciaal aangepaste witte Fiat 500 rouwauto.

Voor een bedlegerige partner of een andere nabestaande is er de mogelijkheid voor een speciale ligtaxi. Zo kan hij of zij toch bij de uitvaart aanwezig zijn.

Dit is slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die er zijn. Dus wat uw wensen ook zijn, bespreek ze en ik ga kijken wat ik voor u kan betekenen.