0528 - 522 169

Uitvaartkisten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Omdat niet iedereen hetzelfde is, is ook iedere begrafenis of crematie anders. Daarom bestaat een standaard kist ook niet. Wel is er in iedere prijsklasse genoeg keuze in uitvaartkisten. De één is sober en de andere is uitbundig, net zoals wij mensen zijn. Uitvaartzorg Drenthe heeft een ruim aanbod in uitvaartkisten.

De keuze van een uitvaartkist is een emotionele gebeurtenis en is niet altijd makkelijk te maken. Daarom is de uitvaartkistcollectie ingedeeld in duidelijk onderscheidende stijlcategorieën. Elke stijlcategorie heeft een eigen identiteit en spreekt een voorkeur uit in materiaalkeuze, lifestyle-, design-, kleur- of vormkeuze.

Ondanks de ruime collectie kan het voorkomen dat u toch niet vindt wat u wilt. In dat geval kunt u een beroep doen op maatwerk bij mijn leverancier. Samen zorgen wij altijd voor een passende oplossing.

Over DZU

DZU Uitvaartkisten heeft een meer dan 100-jarige geschiedenis. DZU leverde rond het jaar 1910 al op maat gemaakte meubelen aan Paleis het Loo. Inmiddels is er natuurlijk veel veranderd en hebben ze zich daarom honderd procent toegelegd op de vervaardiging en levering van uitvaartkisten.

DZU staat sinds jaar en dag in de markt bekend als een consistente en kwalitatieve leverancier van uitvaartkisten. In Apeldoorn hebben zij hun eigen volledig uitgeruste houtbewerkingsfabriek, waardoor zij bijna alle fabricagestappen in eigen hand hebben en deze op hun eigen locatie kunnen uitvoeren.

Uitvaartzorg Salland heeft een ruim aanbod in uitvaartkisten.

De ‘mannen van hout’, zoals zij hun kistenmakers ook wel noemen, zijn elke dag gepassioneerd aan het werk. Zij maken met veel zorg en aandacht mooie houtproducten. Om daarna met zorg en aandacht te regelen dat de kisten tijdig op de plaats van bestemming komen.

DZU levert over de volle breedte en naar alle tevredenheid van de klanten nagenoeg alle mogelijkheden in kistmodellen, (kleur)afwerkingen, montages, bekledingen en maatvoeringen. DZU blijft ook altijd zoeken naar de juiste persoonlijke stijl uitvaartkist bij ieder afscheid.

Als bedrijf onderscheidt DZU zich doordat zij de kwaliteit en de persoonlijke benadering van de klant, als hoogste in het vaandel heeft staan.

Hier vindt u de Uitvaartkistencollectie van Uitvaartzorg Drenthe.

Bekijk hier de Kinderkistjes catalogus.

er is in iedere prijsklasse genoeg keuze in uitvaartkisten