0528 - 522 169

Zavadi stofbeklede uitvaartkisten

Vanaf nu heeft afscheid nemen ook een zachte kant . . .

Zavadi stofbeklede uitvaartkisten zijn uniek en onderscheidend. Dit komt door de toepassing van in het oog springende katoenen en linnen stoffen. Deze zijn voorzien van een zachte, gewatteerde tussenlaag. Door het gebruik van deze materialen voelen onze kisten zacht aan en hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor. Dit maakt voor de nabestaanden zowel letterlijk als figuurlijk de afstand tot de kist en daarmee de overledene kleiner. In combinatie met onze dessins geeft dit de kist een persoonlijke en vriendelijke uitstraling.

Vakmanschap

Onze uitvaartkisten worden met vakmanschap in eigen beheer in Deventer vervaardigd. Vanzelfsprekend maken wij hiervoor gebruik van afbreekbare materialen.
Voor de bekleding van onze kisten hebben wij een eigen stoffenlijn samengesteld. Deze bestaat uit diverse dessins die speciaal voor Zavadi zijn ontworpen en een aantal effen linnen stoffen.
De deksel wordt gesloten door middel van een speciaal ontworpen sluitsysteem. Dit sluitsysteem is gebruiksvriendelijk en passend bij de uitstraling van de kist.

Zavadi stofbeklede uitvaartkisten zijn geschikt voor zowel cremeren als begraven.

De Zavadi kistenlijn is een unieke aanvulling op het huidige uitvaartkistenassortiment. Wat past in een tijd die wordt gekenmerkt door een steeds grotere vraag naar een meer persoonlijke invulling van het afscheid.

 

Zavadi stofbeklede Uitvaartkisten zijn ook bij Uitvaartzorg Salland verkrijgbaar.

Zavadi Uitvaartkisten zijn ook bij Uitvaartzorg Drenthe verkrijgbaar. Klik op onderstaande link voor de complete collectie stoffenkisten van Zavadi.

Zavadi_Kistenboek_2018_2019