0528 - 522 169

Vingerafdruk sieraad

Er is niets persoonlijker dan een vingerafdruk. Door dit unieke kenmerk kunnen we ons altijd onderscheiden van een ander. Hoe mooi is het dan om een sieraad te hebben met daarin een vingerafdruk verwerkt? Bij Uitvaartzorg Drenthe is er een ruime keus aan vingerafdruksieraden. Er is altijd een herinneringssieraad dat bij uw wensen en budget past. In een aantal modellen van de sieraden kan ook as van uw overleden dierbare worden bewaard.

Er zijn alle soorten sieraden, ringen, armbanden, oorbellen. Maar ook manchetknopen, hangers in allerlei vormen en sleutelhangers. Voor de hangers is er een collectie met verschillende colliers. De meeste vingerafdruk sieraden zijn te leveren in zilver, geelgoud en witgoud. Ook sieraden van roestvrijstaal zijn leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om profielsieraden te leveren. Ik kom graag langs om de mogelijkheden te laten zien.

Verder is het mogelijk om een vingerafdruk te plaatsen op een eigen sieraad van u. Maar ook op bijvoorbeeld een waxinelichthouder, een kleine urn of een knuffelkeitje. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het precies?

Voor het maken van de sieraden is er een vingerafdruk nodig. Door middel van een digitale vingerprint scanner kan er zonder inkt een vingerafdruk worden gemaakt. Dit is een hele schone manier van werken. De digitale afdruk wordt opgestuurd naar de edelsmid en hij maakt het vingerafdruk sieraad. Uiteraard wordt er nooit zomaar een vingerafdruk gemaakt. Dit gaat altijd in overleg met u en er wordt altijd om toestemming gevraagd.

De afdruk is tevens te gebruiken voor rouwdrukwerk, gravures op grafmonumenten en zelfs tatoeages.

vingerafdruk sieraad

Meer informatie

Heeft u interesse in een armband, hanger of ring met vingerafdruk? Laat het weten. Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs.